Wessel Peeters
Wessel Peeters
Onderwijskundige. Onderzoeker. Docent.
Wessel Peeters
Onderwijskundige. Onderzoeker. Docent.
Over

[row]

[column width_md=”8″]

[section_title icon=”icon-guest” text=”WIE BEN IK?”]
[intro]

Hallo! Welkom op mijn website! Ik ben[rotate_words titles=”docent,spreker,ontwikkelaar,onderzoeker,innovator”]
voor maatschappijkunde en loopbaanbegeleiding op
X11 media en vormgeving, een vmbo-havo school in Utrecht. Ik geef les, blog, verzorg workshops, doe collectief onderzoek, ontwikkel onderwijsmateriaal en houd mij bezig met onderwijsinnovatie.

[/intro]

[/column]

[column width_md=”4″]

[section_title icon=”icon-guest” text=””]

[/column]

[/row]

[row] [section_title icon=”fa-magic” text=”ACTIVITEITEN”]

VERNIEUWENDERWIJS.NL

Samen met Michiel Lucassen ben ik dit platform gestart. Het is een website van en voor docenten die een interesse hebben in onderwijsinnovatie, in het bijzonder in combinatie met technologie en het doen van onderzoek en waar mogelijk met een praktische insteek.

YOUTUBE

Instructievideo’s voor Maatschappijkunde. De video’s bevatten informatie en oefenvragen, zijn gemaakt op basis van de kerndoelen en zijn onderdeel van maatschappijkunde.nl.

MAATSCHAPPIJKUNDE.NL

Platform voor leerlingen en docenten voor het vak maatschappijkunde. Een overzichtelijke, makkelijk doorzoekbare online syllabus in leerlingentaal, met per kerndoel geschreven uitleg, filmpjes, slides en voorbeeldvragen

MEETUP030

Meetup030 is een open docentennetwerk in de regio Utrecht wat ik samen met enkele collega’s heb opgericht. We leren van en met elkaar over onderwijs, door Meetups zoals een onderwijscafé, edcamp of rondleiding.

[row] [section_title icon=”icon-layers-alt” section_title text=”SAMENWERKING”]